Innováció

Foto porfestesA lehetőségeinket nap mint nap javítva a teljesítőképességün határait minőségben és teljesítményben folyamatosan magasabbra emeljük.

Ügyfeleink számára ez azt jelenti, hogy az általunk nyujtott szolgáltatást a szabványoknak megfelelően ellenőrzött minöségben kapja.

Szakirányú oktatásokkal, képzésekkel nagy hangsúlyt fektetünk a munkatársaink szakmai és egzisztenciális fejlődésére.

A környezet védelme fontos számunkra. Ezért, különösen az energiafogyasztást és a szennyvízkezelés terén jelentős forrásokat biztosítunk hatékonyság növelése érdekében.

Azt mondjuk , hogy a magyar és az európai vállalati politikában elsődleges cél a környezetbarát szemlélet a jövőnk tudatos biztosítása érdekében.

Dinamika

Foto porfestesNapjaink erős piaci versenyben telnek, ezért nagyon fontos a számunkra a gazdasági függetlenség.

Azon munkálkodunk hogy tevékenységünket mind szilárdabb alapokra helyezzük, ösztönözve a meglévő strukturánk fejlesztését és a hozzáadott érték növelését, pernereink és munkatársaink közremüködésével.

Ez garancia az ügyfeleinknek, hogy minden időben ellenőrzött, hosszú távú szolgáltatást nyújtunk,

biztosítva a vevőkkel kötött megállapodások megfelelő minőségben tőrténő teljesítését.

Dolgozóink teljes mértékben az elvégzendő feladatra öszpontosítanak, annak megfelelő minőségben történő teljesítése érdekében. Részükre garantáljuk a biztonságos és egészséges munkahelyeket és a megfelelő béreket.

Biztosítjuk az egyenlő bánásmód feltételeit, ezzel elősegítve a nemek, generációk és a származás okozta esetleges konfliktusok kialakulásának elkerülését, előtérbe helyezve a család és az egyének érdekeit.

Nagy teljesitöképességü

Foto porfestes Mobil ülesrendszer sport- játék  és szorakozásraPartnereinkkel nyílt párbeszédet folytatunk, garantáljuk ügyfeleink részére a megállapodott ár, minőségi és szállítási feltételeket, a biztonságos tevezés érdekében.

Munkatársaink biztosítják hogy berendezéseink megfelelő müszaki állapotban naprakészen, a nap 24 órájában készen állnak a megrendelőink igényeinek teljesítésére.

Munkatársaink a foglalkozásuk mesterei. Rendszeres minőségellenőrzéseket tanúsított szabványoknak megfelelően végezzük az előírásoknak megfelelően dokumentálva.

A kölcsönösség elvén törekszünk hogy partnereinkkel, munkatársainkkal tisztességes és tiszteletteljes kapcsolat kialakítására, érdekeink figyelembevételével.

Innováció. Dinamizmus. Teljesítmény.

Már 60 éve a fém alkatrész festés specialistája.

2006 óta Magyarországon is tevékenykedik.

Szakszerü ismereteket a legkorszerübb technológiát, minöséget és a rugalmas szolgáltatást öszzefogva komplett szolgáltatást nyújtunk partnereinknek a gépjarmü, agrár, elektro és épíöiparban.

Reisinger KFT Certificate ISO 9001:2015

Kapcsolat

Magyar és német nyelven szivessen állunk partnereink rendelkezésére

Kerstin Schriffert

2367 Ùjhartyán
Külterület Ipari Park 088/18
Telefon 06-29-572-010
Telefax 06-29-572-012
E-Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.