A porbevonat alkalmazása minden területen virágkorát éli

porbenonat alkalmazasa

Egy aktuális piackutatási tanulmány szerint a porbevonat alkalmazása szakterületektől függetlenül is rendkívül népszerű. Felfelé ívelő tendenciát mutat. De miért?

Előny Nr.1. A nagyfokú korrózióvédelem és a felületkialakításban rendelkezésre álló sokrétű esztétikai lehetőségek teszik a felületnemesítésnek ezt a technikáját ilyen sok szakterületen rendkívül keresetté.

A mezőgazdasági és építőgépek gyártói már régóta alkalmazzák ezt a lakkozási eljárást. Ugyanígy az autóipar is.

De ma már az építészet is egyre gyakrabban fedezi fel az elektrostatikus porbevonat attraktiv előnyeit, legyen szó ablakkeretről, dekorativ berendezési tárgyakról vagy kültérre szánt bútorokról.

Előny Nr.2. A nehézfémektől mentes bevonatkészítési eljárás nagyon környezetbarát. A tanulmány igazolja, hogy a felhasználók vásárlási döntéseiknél nagyobb hangsúlyt fektetnek a környezeti tényezőre és egyre gyakoribb, hogy a környezetbarát gyártósor miatt döntenek pozitivan egy termék megvételéről.

Az Önökre váró előnyök cégünknél:

 1. legjobb bevonatminőség
 2. a kívánt határidő betartása
 3. minden szín és felületi effektus valamint a korrózióvédelmi fokozat az Önök kívánsága szerint
 4. kiváló tanácsadás
 5. széleskörű szerviz szolgáltatás

Reisinger Kft: Az eredmény önmagáért beszél! Már az első perctől

Forrás: https://www.farbeundlack.de/Markt-Branche/Unternehmen-und-Maerkte/Neue-Marktstudie-ueber-Pulverbeschichtungen

 

Számunkra meghatározó és fontos kérdés: Minőségi munka a felületbevonás területén

porbevonat – minőség – méret – súly – forgóajtóLegyen szó különleges megrendelésről, egyedi darabokról, nagyszabású szerkezetekről, magas darabszámról, különleges színválasztásról vagy éppen többszörösen ismétlődő megbízásról, számunkra egyetlen megrendelés sem számít rutinfeladatnak.

Mi aztán minden munkánknál beleadunk apait-anyait.

Akárcsak a forgóajtó házának bevonásánál, ami egy bevásárlóközponthoz készült.

Tetemes súlyú munkadarab RAL 9002 bevonattal.

Ez a nehéz, kereken fél tonnát nyomó munkadarab előzetes kezelés után megfelelő alapozást kapott és az azt követő felületbevonás után visszafogott, szürkésfehér RAL 9002 tónusban pompázik.

A fémház mérete 2300 x 2500 x 2500 mm.

Magas igényt támasztunk a minőséggel, megbízhatósággal és tartóssággal szemben

Az itt bemutatott daruegység gyártójának szerkezetei különösen kifinomult megoldásokat, sokoldalúságot és jó minőséget  sorakoztatnak fel. A tartósság, megbízhatóság és a jó gyakorlati alkalmazhatóság jelentik a legfőbb elvárásokat.

Ezekben a kritériumokban fedi egymást a mi vállalati filozófiánk a vevő üzleti felfogásával. Amiből nem engedünk: minden egyes általunk készített bevonatnak meg kell felelnie a vevő igényeinek a gyakorlati alkalmazás során.

Porfestes Magas igényt támasztunk a minőséggel

A mi erősségünk – ami az Ön hasznára válik

 1. Vevőink hasznára szolgál az a sokéves tapasztalat, amit a bevonatkészítési technikában szereztünk.
  Immár több mint 10 éve készítünk bevonatot az autóipar, járművek és építő- valamint agráripari készülékek és egészségügyi berendezések számára.
 2. Tanácsokat adunk, teszteljük és kifejlesztjük a legoptimálisabb megoldást a vevők elvárásainak és kívánságainak megfelelően.
  A legmagasabb szintű biztonság érdekében felajánljuk azt a szervizszolgáltatást, hogy a bevonati tulajdonságokat a vevő kívánságára előzetesen teszteljük egy munkadarabon.
 3. Mind munkatársaink, mind a berendezéseink a legmagasabb műszaki színvonalnak megfelelően dolgoznak.
  Nagy hangsúlyt fektetünk a berendezéseink folyamatos karbantartására, fegyelmezett munkafolyamatokra és a jó logisztikai megoldásokra.

Reisinger Kft.: Az Ön megbízható szolgáltatója a tartósan jól alkalmazható fémbevonat készítésének területén.

Erős kombináció: porbevonat tüzihorganyzott acél felületen

A tüzihorganyzás különösen eredményes korrózió-védelem acél szerkezeti elemeken. Ez a kombináció utólagos porbevonat felvitellel a felületkialakítás számtalan új lehetőségét nyitja meg  és nagy mértékben fokozza a korróziós károk elleni védelmet.

A cink réteg és a porbevonat kölcsönösen védik egymást. A legfelső lakkréteg pedig tökéletesen megakadályozza, hogy vegyi vagy atmoszférikus környezeti hatások eljussanak a cink réteghez. Ha a porbevonat nagyon agressziv mechanikai igénybevétel következtében mégis megsérülne, a horganyzás még a különösen nagy terhelésnek is ellenáll.

Porbevonat készítéssel: szebbé varázsoljuk a világot

Pulverbeschichtetes Klettergerüst PragAz igazi klasszikus a fitnesz-berendezések között: a mászóka

Ki ne emlékezne jó szívvel az iskolai udvari vagy játszótéri mászókákra? Ha kedvet kaptunk egy kis erőmutogatásra a szünetben? Ki tud többször felhúzódzkodni? Ki tud legtovább fennmaradni?

A mászóka az igazi klasszikus a fitnesz-berendezések között. Megtalálható minden faluban, minden városban és minden variációban. Szinte csalogat, hogy kipróbáld magad, jó szórakozás és formában tart. Öreget és fiatalt egyaránt.

Egy egyedi termék antikolt bronz színben

pulverbeschichtung-reisingerEz a csodálatos, kézzel készített rozmaring ág 3,5 x 1 m méretben az újonnan nyitott élelmiszer üzletet díszíti Újhartyánban.

A színek a fény megtestesítői

Az antikolt bronz színben készült porbevonat visszaveri a kecsesen lengedező rozmaring levelekre eső napfényt és a nap állásától függően finoman izzó színekben játszó fényjátékot hoz létre.

A fémes effektek úgy keletkeznek, hogy a pigment részecskék által alkotott kristályrács szétszórja a ráeső fényt. A különleges csillogás pedig a porpigmentek erőteljes fénytörésű fényvisszaverő hatásának köszönhető.

Ez a hatás még fokozható, ha pikkelyes vagy lapka formájú fémrészecskéket tartalmazó csillogó pigmenteket keverünk a bevonathoz.

A porlakkot gazdagíthatjuk továbbá korrózió védő pigmentekkel, de a korrózió elleni védelem legmagasabb fokát a fémnek a porbevonat felvitelét megelőző előkezelésével lehet elérni.

Mélyfekete bevonat egy egyedi darabra

reisinger Mélyfekete bevonat egy egyedi darabra RAL 9005

Erre a fémszerkezetre egy magyar üzletfelünk számára készítettünk bevonatot, aki gépipari, vegyipari és járműipari berendezések fejlesztésével és építésével foglalkozik.

Minden szerkezet egyedi darab, mivel az adott vevő speciális igényeinek megfelelően tervezték meg és alakították ki. Ez a bevonatkészítési munka összesen hét darabra vonatkozott. A legnagyobb közülük 22,45 méter hosszú volt.

Innováció. Dinamizmus. Teljesítmény.

Már 60 éve a fém alkatrész festés specialistája.

2006 óta Magyarországon is tevékenykedik.

Szakszerü ismereteket a legkorszerübb technológiát, minöséget és a rugalmas szolgáltatást öszzefogva komplett szolgáltatást nyújtunk partnereinknek a gépjarmü, agrár, elektro és épíöiparban.

Reisinger KFT Certificate ISO 9001:2015

Kapcsolat

Magyar és német nyelven szivessen állunk partnereink rendelkezésére

Kerstin Schriffert

2367 Ùjhartyán
Külterület Ipari Park 088/18
Telefon 06-29-572-010
Telefax 06-29-572-012
E-Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.