Környezeti hatások

Foto Pulvrepigmente

A porszórás az egyik leginkább környezetbarát festési eljárás, mert nem keletkeznek oldószer-maradványok.

Az előkezelés során már nem használunk hat vegyértékű krómot, az öblítő fürdők kaszkádos kialakításúak, így minimális mennyiségű friss víz szükséges. Szennyvíz csak medencecserekor keletkezik.

A bevonatoló rendszer magas színvonalú szűrőrendszerrel kezelt, tiszta keringetett levegővel működik, jelentősen csökkentve ezzel az energiafelhasználást. Ezenkívül hasznosítjuk a szórófülkéből távozó levegő hulladék hőjét.

Kizárólag káros anyagoktól garantáltan mentes porpigmenteket használunk, a berendezéseinket a gyártó utasításai szerint tartjuk karban, és szigorú menetrend szerint ellenőrizzük az összes vegyi folyamat paramétereit.

Ezenkívül a műszaki fejlődésnek megfelelően korszerűsítjük berendezéseinket. Ily módon nem csak a bevonat minőségét optimalizáljuk megrendelőink számára, hanem egyúttal minimalizáljuk az erőforrások (vegyszerek, víz és energia) felhasználását is.

Ezzel is jelentős mértékben hozzájárulunk a környezet védelméhez.

Reisinger Kft

web11-09_005.jpg

Kapcsolat - Müszaki vezetö

Tanácsot adunk porfestö berendezés és a porfestési technológiával kapcsolatos minden kérdesre

István Csáky

2367 Ùjhartyán
Külterület Ipari Park 088/18
Telefon 06-20-261-1981
Telefax 06-29-572-012
E-Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.