Impresszum | Adatvédelem

Reisinger Ludwig Kft.
Külterület Ipari Park 088/18
2367 Ùjhartyán

Telefon 06-29-572-010
Telefax 06-29-572-012
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitva tartás: hétfő - péntek: 7:00 - 15:30
Kapcsolattartó: Kerstin Schriffert

Ügyvezető: Ludwig Reisinger

Adósz: 13623625-2-13

K.a.sz: HU13623625

Bank: Commerzbank ZRT.

Szlasz: 14220201-0158004-00000000

A teljes weboldal, beleértve a grafikákat, szövegeket és navigációs elemeket, szerzői jogi védelem alatt áll és a Reisinger Kft. tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva. Tilos a weboldal mindennemű másolása ill. Kinyomtatása, amennyiben ehhez a Reisinger Kft. nem adta írásbeli beleegyezését.

A weboldalon feltűntetett kereskedelmi nevek, árumegnevezések stb. külön említés nélkül is lehetnek márkanevek, melyekre a hatályos törvényi rendelkezések vonatkoznak.

A Hamburgi Megyei Bíróság 1998, május 12-i ítéletekor eldöntötte, hogy egy link beépítésével adott esetben a linket beépítő weboldal tulajdonosa és a hivatkozott weboldal tulajdonosa együttesen felel a hivatkozott oldal tartalmáért. Ezt a felelősséget azáltal lehet kizárni, hogy a linket beépítő weboldal tulajdonosa nyomatékosan elhatárolja magát ezektől a tartalmaktól. Nekünk is vannak a weboldalainkon más weboldalakra mutató linkek. Szeretnénk nyomatékosan hangsúlyozni, hogy semmilyen befolyásunk nincs a linkek kialakítására ill. tartalmára. Ezért határozottan elhatároljuk magunkat az összes hivatkozott weboldal mindennemű tartalmától, továbbá azoknak tartalma nem a mi weboldalunk tartalma. Ez a nyilatkozat az összes weboldalunkon beépített valamennyi külső linkre vonatkozik. A közvetlenül hivatkozott oldalakat a link elhelyezésének időpontjában ellenőriztük. Amennyiben észrevesz az egyik általunk hivatkozott oldalon valamit, ami törvénybe ütközik, úgy kérjük, ezt haladéktalanul közölje velünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre írva, annak érdekében, hogy adott esetben eltávolítsuk a linket. Köszönjük.

A felelősségnek ezt a kizárását annak az internetes oldal részének kell tekinteni, amely erre az oldalra navigált minket. Amennyiben e szöveg bizonyos részei vagy egyes fogalmazásai nem felelnek meg vagy már nem felelnek meg ill. nem teljesen felelnek meg a jogi előírásoknak, úgy ez nem érinti a dokumentum többi részének tartalmát és érvényességét.

Adatvédelem

Személyes adatainak védelmét komolyan vesszük.

Személyre vonatkozó adatokat kizárólag a Németországi Adatvédelmi Törvény (BDSG), valamint a német Telemédia Törvény (TMG) előírásai keretén belül gyűjtünk és tárolunk.

A www.reisinger-kft.hu weboldal kialakítása megfelel az adatvédelmi követelményeknek. Ha behívja a weboldalunkat, akkor a számítógépes böngészőjén keresztül a behívott oldalak tulajdonosa részére adatok kerülnek továbbításra. Ha behívja a www.reisinger-kft.hu-t, akkor sem az IP-címet, sem más személyi adatot nem rögzítünk.

A következő adatokat mentjük el:

  • a kérések dátumát és időpontját
  • a kliens számítógép által kívánt hozzáférési mód/funkció
  • a kliens számítógép által továbbított beviteli értékek
  • az igényelt fájlok neve
  • az URL, ahonnan a fájlokat ill. a kívánt funkciót igényelték
  • a felhasznált böngészőre és operációs rendszerre vonatkozó információk
  • anonim IP-cím

A www.reisinger-kft.com sütiket használ. Az összes oldal azonban a sütik tárolására vonatkozó felhasználói jóváhagyás nélkül is korlátlanul lehívható.

Ha küld egy e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. –ra, úgy az e-maillel kapcsolatos adatokat és tartalmakat kizárólag az önnel folytatott levelezés céljára használjuk. Az e-maileket és a velük kapcsolatos adatokat és tartalmakat töröljük, amint már nem szükségesek, ill. csak addig tároljuk, amíg azt a törvény előírja.

Garantáljuk, hogy az ön személyes adatait nem adjuk át másnak. Kivételt képeznek ez alól a szolgáltatói partnereink, akiknek a megrendelés teljesítése érdekében továbbítanunk kell adatokat. Az ilyen esetekben a továbbított adatok terjedelme csak a minimálisan szükségesre korlátozódik.

Joga van tájékoztatást kérni, valamint tárolt adatainak javítását, zárolását és törlését kérni e-mailen az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., telefonon a 06-29-572-010 számon vagy faxon a 06-29-572-011 számon.

Közösségi média-bővítmények

Ha weboldalunk olyan oldalát hívja fel, amely tartalmaz ilyen bővítményeket, még nem kapcsolódunk a következő szerverekhez: A Google elkészítette. Csak akkor, ha aktiválja a bővítményeket, és így hozzájárul az adatátvitelhez, a böngésző közvetlen kapcsolatot létesít a Google szervereivel. A megfelelő bővítmény tartalmát a partner közvetlenül a böngészőjébe továbbítja, és az oldalba integrálódik. A bővítmények integrálásával a szolgáltatók megkapják az információkat, amelyekkel a böngésző elérte honlapunk megfelelő oldalát, még akkor is, ha nincs megfelelő profilja a megfelelő szolgáltatóval, vagy jelenleg nincs bejelentkezve. Ezt az információt (beleértve az IP-címet is) a böngészője közvetlenül az adott szolgáltatónak az Egyesült Államokban lévő kiszolgálójára továbbítja, és tárolja ott.

Ha bejelentkezik az egyik közösségi hálózathoz, a szolgáltatók azonnal felajánlhatják weboldalunk látogatását a Google+ profiljára. Ha együttműködik a bővítményekkel, a megfelelő információkat közvetlenül a szolgáltató egy kiszolgálójára is továbbítják, és ott tárolják. Az információ a közösségi hálózaton is megjelenik, és ott megjelenik a kapcsolattartókhoz.

Ha nem szeretné, hogy a Google közvetlenül kapcsolja össze a weboldalunkon keresztül gyűjtött adatokat a profiljával az adott szolgáltatásban, akkor a bővítmények aktiválása előtt jelentkezzen ki a megfelelő szolgáltatásból.

Az adatgyűjtés célja és terjedelme, valamint az adatok továbbfeldolgozása és felhasználása a szolgáltatók között, valamint e tekintetben fennálló jogaik és az adatvédelem lehetőségeinek beállítása, kérjük, olvassa el a szolgáltató adatvédelmi szabályzatát.
A Google adatvédelmi irányelvei: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

A Google szolgáltatást a Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland üzemeltetik. A Google bővítményeinek és megjelenésének áttekintéséhez látogasson el a következő webhelyre: https://developers.google.com/+/web/